Per 2 februari loopt Lotte van Elk op donderdag mee met Noortje! Hierbij introduceert zij zichzelf:

Mijn naam is Lotte van Elk, ik ben 21 jaar en doe de opleiding Voeding en Diëtetiek
aan de Haagse Hogeschool. Het komende halfjaar van februari tot en met juni ben ik werkzaam als stagiair bij diëtistenpraktijk Wantveld. Hierbij zal ik meelopen en consulten bijwonen bij Noortje. Ik vind het zelf erg belangrijk om contact te leggen met mensen tijdens een behandeling en ze echt te begrijpen. Ik help graag mensen en vind het leuk om ze te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes. Ik geloof dat  het beste dieet een dieet is die je je hele leven lang vol zou kunnen houden. Gezond leven is voor iedereen haalbaar en het is dan ook mijn doel om dat voor iedereen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Ik kijk ernaar uit om te helpen bij het behandelen van cliënten en een positieve impact te maken bij diëtistenpraktijk Wantveld.