De pijlers van een gezonde leefstijl zijn: voeding, bewegen, ontspanning, zorgen voor jezelf en zingeving.

Inwoners van Noordwijk doen het lang niet slecht als het gaat om gezonde leefstijl, in vergelijking met andere gebieden in Nederland. Hoe gaat het met uw leefstijl? Er is altijd wel iets dat beter kan. En de professionals in zorg en welzijn helpen daar graag bij.

Er zijn landelijke campagnes, die van harte worden ondersteund door de Noordwijkse professionals, zoals de nationale sportweek, de diabetes challenge en Stoptober.

Maar Noordwijk biedt meer! De werkgroep gezonde leefstijl Noordwijk wil meer doen dan aansluiten bij de landelijke campagnes. We willen aansluiten bij u! Daarom heeft de werkgroep een enquête gemaakt die ingevuld kan worden, door u en alle andere inwoners van Noordwijk. De enquête vraagt naar uw leefstijl, op gebied van de verschillende pijlers. Het doel is dat de werkgroep een indruk krijgt van hoe gezond Noordwijkers leven. Zodat Noordwijkse activiteiten kunnen worden afgestemd op uw vraag/behoefte! U kunt de enquête invullen tot 1 november 2020

Klik hier om de enquête te starten

Wij zijn onderdeel van de werkgroep Gezonde leefstijl Noordwijk en Goed Bezig! en vragen u de enquête in te vullen (voor 1 november)!